avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 746 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... permis suspendat
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

permis suspendat

mi-au luat permisu pe 3 luni la data de 09-09-2010,insa mi-au spus ca daca vreau sa-l primesc pe data de 07-12-2010,trebuie sa dau examen, ,eu sunt din sibiu iar la noi se da examenu doar miercuria,eu am aflat ca trebuie sa dau examen doar vineri in data de 03-12-2010,iar eu pot sa dau examen doar in data de 08-12-2010.asta find a 91 zi,deci imi mai prelungeste termenu pe inca o luna ...eu am permisu de sibiu,buletinu de brasov,permisu mi-a fost luat de politia sibiu...pot sa dau examenu in brasov si sa vin cu examenu luat la politia din sibiu?sau se poate face ceva?va rog sa ma ajutati si pe mine ca nu mai stiu ce sa fac
Cel mai recent răspuns: Radu Gabrian , Mediator 01:44, 6 Decembrie 2010
aici este sectiune de forum de avocati, poate gasiti niste polititi de la rutiera din sibiu sa va raspunda asupra programului...programarii la examen...
Mergeti cu un memoriu,in audienta la Seful Politiei Rutiere Sibiu in care explicati-i situatia dvs si acesta va dispune.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Permis auto suspendat ana.fita ana.fita va rog spuneti-mi daca mi a luat permisu acum aproape 3 luni pentru ca mi-au expirat numerele rosi de 2 zi,iar procuroru mi-a dat neinceperea urmariri ... (vezi toată discuția)
Ajutor - sterge subiecte proprii din site dianazaharia dianazaharia cum se sterg intrebarile si raspunsurile din forum? ????? (vezi toată discuția)
Arestul preventiv in germania gaby_twysty gaby_twysty mai intai am sa fac o introducere: in 2005 am fost in germania si am cumparat o masina,p care ulterior in 2006 am vanduto si am plecat sa cumpar alta . ajuns ... (vezi toată discuția)