avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 633 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate în general PFA, platitor de TVA , vreau sa imi vand produsele in ...
Discuție deschisă în Contabilitate în general

PFA, platitor de TVA , vreau sa imi vand produsele in magazin

Buna ziua , ma numesc Raluca Iosub si sunt PFA, platitoare de TVA.Codul CAEN pe care mi l-am ales este 7410- activitati specializate de de design . Am primit o comanda de masti de carnaval de la un magazin , cum trebuie sa procedez? Pur si simplu emit factura si dau chitanata sau trebuie sa inchei si un contract de colaborare in baza caruia emit factura.
Cel mai recent răspuns: sima maria , utilizator 13:58, 5 Decembrie 2010
TREBUIE SA INCHEIATI SI UN CONTRACT SAU SA EMITETI FACTURA UN BAZA UNEI COMENZI PRIMITE DE LA CLIENT

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Casa de marcat pfa 2017 - obligatorie sau nu? staycu staycu Buna ziua, Am un PFA, neplatitor de tva cu: CAEN 7410 Activitati de design specializat; CAEN 4791 Comert cu amanuntul prin internet; CAEN 6311 ... (vezi toată discuția)
Cod caen vanzare bijuterii argint gravate connie74 connie74 Buna ziua, doresc sa comercializez on-line bratari cu diverse accesorii din argint personalizate prin gravare. Accesoriile le iau de la un agent comercial, ... (vezi toată discuția)
Factura hosting cristivstan cristivstan Buna ziua, Sunt in urmatoarea situatie: realizez un site pentru un client si acesta nu are nici domeniu, nici pachet de gazduire cumparate. Si m-a rugat pe ... (vezi toată discuția)