avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 824 soluții astăzi

Miercuri, 29 ianuarie, are loc evenimentul: Noutăți fiscale 2025 din perspectivă contabilă: Sesiune cu Cristian Rapcencu. Participă →

Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate - partida simplă ... Casa de marcat PFA 2017 - obligatorie sau nu?
Discuție deschisă în Contabilitate - partida simplă şi obligaţii fiscale declarative pentru PFA, II, AF

Casa de marcat PFA 2017 - obligatorie sau nu?

Buna ziua,
Am un PFA, neplatitor de tva cu:
CAEN 7410 Activitati de design specializat;
CAEN 4791 Comert cu amanuntul prin internet;
CAEN 6311 Administrarea paginilor web;
CAEN 7311 Activitati agenti publicitate.

Lucrez doar online, nu direct cu clientii.
Sunt obligata sa achizitionez Casa de marcat in 2017?

Va multumesc frumos. Va doresc o zi excelenta.
Ultima modificare: Sâmbătă, 14 Ianuarie 2017
staycu, utilizator
Cel mai recent răspuns: staycu , utilizator 11:03, 15 Ianuarie 2017
Daca lucrati doar online, emiteti facturi (la contractele de prestari servicii si la vanzare marfa) si incasarile le aveti doar prin contul bancar al pfa-ului, nu va mai trebuie casa de marcat. La dosarul contabil al pfa-ului puneti si extrasul de cont cerut de la banca la sfarsitul fiecarei lunii.
Buna ziua, Dl. George,
Va multumesc frumos pentru raspunsul clar si concis.
M-am lamurit acum.
Va multumesc si va doresc o zi excelenta in continuare.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Site anunturi cristivstan cristivstan Buna ziua, Sunt PFA si am urmatoare coduri CAEN: - 6311: Prelucrarea datelor, administrarea paginilor web si activitati conexe (activitate principala) - ... (vezi toată discuția)
Intrebari pfa - web design mastermindsro mastermindsro Buna seara! Doresc sa ma inregistrez ca PFA cu norma de venit. Domeniul meu de activitate este vanzarea de produse gata facute web design si servicii web ... (vezi toată discuția)
Coduri caen ralucaciobanu ralucaciobanu Buna ziua Vreau sa deschid un srl-d pentru publicitate online, servicii web sowfturi, comert online vanzarea produselor, puteti sa imi spuneti care sunt ... (vezi toată discuția)