avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1074 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Poliţe de asigurare, reasigurare ... CONCILIEREA IN CAZUL ASIGURARILOR
Discuție deschisă în Poliţe de asigurare, reasigurare şi probleme juridice conexe

CONCILIEREA IN CAZUL ASIGURARILOR

Buna ziua,

In ce consta mai exact CONCILIEREA ?
Ce trebuie sa fac ?

Am un dosar de dauna respins de CARPATICA ASIG
Cel mai recent răspuns: Fekete Balazs , Consilier juridic 11:23, 7 Decembrie 2010
E vorba de o intelegere intre asigurator si pagubit in care fiecare parte isi motiveaza decizia si respectiv dorinta aducand fiecare argumentele necesare tand fata in fata. Fiind vorba de un asigurator de renume in respingerea dosarelor va recomand sa va angajati un avocat specializat pe daune din asigurari ca altfel nu o scoateti la capat. O sa ajungeti la concluzia ca nu ati participat la eveniment si ca este vorba de o tentativa de frauda.
Buna!
Am si eu o problema!
O cunostinta a fost implicat in accident in care vina o poarta celalt conducator, masina lui fiind asigurat la A.T. ei acuma refuza sa plateasca dauna, pe motivul ca o expertiza extra judiciara (din care nu a primit un exemplar) a scos la iveala ca este neconcordanta intre declaratii.... cei de la asigurari spun ca arfii bine sa fac o conciliere. Concilierea respectiva o inaintez direct la sediul central, sau la filiala ???

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Carpatica nu imi plateste dauna produsa de asiguratul lor nininini nininini Am avut un accident ,la o coloana de masini m-am oprit iar in din spate am fost lovit de un Opel apoi fiind proiectat mai departe in alta masina.Am fost la ... (vezi toată discuția)
Dosar de dauna respins maria.b maria.b Buna ziua, Autoturismul meu(proprietate a societatii comerciale in care sunt asociat) a fost avariat in timp ce era parcat in fata sediului firmei de catre ... (vezi toată discuția)
Probleme carpatica asig sa monicalina monicalina Am fost implicat intr-un accident rutier in data de 2.09.2010 in care nu am fost vinovat.Un sofer care conducea un tir a intrat in mine de pe contrasens ... (vezi toată discuția)