avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 905 soluții astăzi

Marți, 11 februarie, are loc evenimentul: Negocierea colectivă - Alegerea reprezentanților angajaților și provocările practice. Participă →

Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Contributii conventii civile
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Contributii conventii civile

In lumina ultimelor modificari legislative, in cele din urma pentru o conventie civila ce asigurari se platesc de catre prestator si ce obligatii de plata are beneficiarul serviciilor din conventie ? Multumesc.
Cel mai recent răspuns: praporgescu , utilizator 16:45, 5 Decembrie 2010
in functie de obiectul conventiei civile, respectiv activitate dependenta sau profesionala, obligatia virarii contributiilor la organul fiscal corespunzator apartine in tot sau in parte angajatorului sau contribuabilului dupa caz; angajatul datoreaza impozit, contributii la asigurarile de sociale si de sanatate.
conventia civila nu poate sa aiba o activitate dependenta

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Medic nefrolog/contract de prestari servicii luciamanta luciamanta Buna seara. Imi puteti spune, va rog frumos, un medic nefrolog poate incheia un contract de prestari servicii cu o unitate de dializa privata daca respectivul ... (vezi toată discuția)
Retinere la sursa contributii sanatate 2012 enna65 enna65 Buna ziua! Am primit o decizie de impunere pentru contributia de sanatate datorata pe anul 2012 pentru venituri asimilate salariilor. Mentionez ca in anul ... (vezi toată discuția)
Conventie civila alinaelenamustatea alinaelenamustatea Buna dimineata, De mare ajutor mi-ar fii daca ma poate ajuta cineva in privinta unei probleme. Am trei angajati la o asociatie de proprietari, ... (vezi toată discuția)