avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 926 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Titlul de proprietate
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Titlul de proprietate

Sotul decedat.Sotia in viata.Casa nu este parinteasca si nici locul de casa.Fratele defunctului a trecut pe titlul de proprietate al lui si proprietatea sotului decedat.Sotia decedatului avand testament cu toate bunurile mobile si imobile ale sotului decedat.Se poate face titlu de proprietate separat pentru sotie?Si daca e corect ca a trecut abuziv la fratele defunctului pe titlul lui nefiind nici macar vecini nici casa parinteasca cum am specificat.
Cel mai recent răspuns: ContSters160686 , utilizator 18:11, 5 Decembrie 2010
a facut succesiunea fratele celui decedat? cum sa intre in proprietatea sa averea fratelui fara succesiune? si mai ales cum a trecut peste partea sotiei supravietuitoare?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Succesiune nedesbatuta mr.stefy mr.stefy buna ziua am si eu o problema si va rog sa ma ajutati.....in urma cu 10 ani fratele meu amurit si a ramas sotia lui(nu au copii) nu am fost chemata la ... (vezi toată discuția)
Succesiune dupa sora ? gigelas gigelas Au fost 3 frati.Fiecare cu casa lor. Unul a murit,iar averea a ramas mostenitorilor acestuia (a avut copii). Recent,a murit si sora,dar aceasta nu are ... (vezi toată discuția)
Testament Ionpolo Ionpolo Buna ziua, Un testament poate produce efecte juridice asupra unor bunuri mobile sau imobile care nu se aflau in proprietatea defunctului la data ... (vezi toată discuția)