carmen b. a scris:
cu tot respectul,domnule avocat....mi se cer marori....de unde sa-i iau?ca nimeni nu se baga!!!!reamintesc...in urma cu doi ani am fost taiata de el,am ditamai cicatricea,certificat medico legal,bla bla,am depus dosarul in termen,s-a taraganat totul,iar in urma cu aproximativ o luna,dupa aproape doi ani, am fost chemata la sectia de politie unde am fost sfatuita sa-mi retrag plangerea in lipsa de martori,politistul avea o saptamana la dispozitie sa solutioneze cazul si pentru ca nu am avut martori,ghici ce!!!!!!!Si in plus,nu-mi permit sa angajez un avocat...eu nu am un job tot din cauza lui,drept pentru care....e lesne cred de inteles de ce ma aflu in imposibilitatea de a actiona....
Fara avocat este foarte greu de rezolvat situatia mai ales ca fostul sot pare un om razbunator.Trebuie gasita o solutie deoarece altfel ce veti face?
Puteti incerca sa cereti avocat din oficiu la baroul de care apartineti dar dupa parerea mea va trebuie un avocat care sa se implice in cazul dvs.,iar avocatul din oficiu nu cred ca se va implica...
Oricum, in cazul dvs. se poate spune ca ati avea sanse mai mari cu avocat din oficiu decat singura.Poate are vreo idee care sa va salveze...
avocat Claudiu Lascoschi