avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 383 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... SUNTEM TERORIZATI DE FOSTUL SOT!!!!!
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

SUNTEM TERORIZATI DE FOSTUL SOT!!!!!

am sa va rog sa ma ajutati....sunt divortata de 3 ani,dar fostul sot nu-mi da pace sub nicio forma...am fost agresata in nenumarate randuri si el nu a platit pentru nimic,desi am facut plangeri penale,pentru ca eu nu am avut martori(sau mai bine spus pt ca desi au fost oameni ce au vazut ce s-a petrecut,au preferat sa stea deoparte,fiindu-le teama de individ...)in urma cu cateva zile ma aflam lin vizita la parintii mei impreuna cu fiul si viitorul meu sot.Individul a trecut pe strada si ne-a vazut masina....Cu timp in urma m-a amenintat in fel si chip ca va face tot posibilul sa afle de unde este iubitul meu si sa-i faca rau...acum,stiind nr masinii,cu siguranta ii va fi usor sa ajunga la el....ce as putea face avand in vedere ca e in stare de Orice,si va rog sa ma credeti,cand spun asta chiari nseamna ORICE!!!Ma gandesc acum....daca ii va da foc masinii in fata blocului???Daca il va prinde pe acesta sa-l bata sau mai stiu eu ce sa-i faca???Daca va pune pe cineva sa ne faca rau????Ce masuri pot lua?La cine sa apelez????Ce pot face???SUNTEM TERORIZATI DE EL....A DAT FOC CASEI MAMEI MELE,EU SUNT TAIATA DE EL,AM FOST LOVITA DE EL DE N ORI CUM AM MAI SPUS,ULTIMA OARA IN LUNA AUGUST....VA ROG DIN SUFLET,AJUTATI-MA........MULTUMESC:((((((((
Cel mai recent răspuns: DanDaniel , utilizator 19:18, 8 Decembrie 2010
Faceti plangere penala pentru amenintare.
Incercati sa va angajati si avocat pentru a se putea gasi o solutie ca sa se termine odata toata aceasta teroare.
Avocatul poate discuta altfel cu politia si poate gasi o varianta favorabila pentru dvs.
Trebuie sa inteleaga ca are o atitudine antisociala.

avocat Claudiu Lascoschi
cu tot respectul,domnule avocat....mi se cer marori....de unde sa-i iau?ca nimeni nu se baga!!!!reamintesc...in urma cu doi ani am fost taiata de el,am ditamai cicatricea,certificat medico legal,bla bla,am depus dosarul in termen,s-a taraganat totul,iar in urma cu aproximativ o luna,dupa aproape doi ani, am fost chemata la sectia de politie unde am fost sfatuita sa-mi retrag plangerea in lipsa de martori,politistul avea o saptamana la dispozitie sa solutioneze cazul si pentru ca nu am avut martori,ghici ce!!!!!!!Si in plus,nu-mi permit sa angajez un avocat...eu nu am un job tot din cauza lui,drept pentru care....e lesne cred de inteles de ce ma aflu in imposibilitatea de a actiona....
Cautati sa nu fiti singura ,sa fiti in prezenta unor oameni care sa aiba si curajul sa dea declaratii si reclamati-l la organele abilitate pentru orice fapta sau orice incercare a sa de a face ceva impotriva dvs si a celor din preajma dvs.
Din nefericire pentru dvs,alt mod de protectie nu exista.
continuati sa ii faceti plangeri pt lovire si amenintare.poate fi martor si viitorul dvs sot.
carmen b. a scris:

cu tot respectul,domnule avocat....mi se cer marori....de unde sa-i iau?ca nimeni nu se baga!!!!reamintesc...in urma cu doi ani am fost taiata de el,am ditamai cicatricea,certificat medico legal,bla bla,am depus dosarul in termen,s-a taraganat totul,iar in urma cu aproximativ o luna,dupa aproape doi ani, am fost chemata la sectia de politie unde am fost sfatuita sa-mi retrag plangerea in lipsa de martori,politistul avea o saptamana la dispozitie sa solutioneze cazul si pentru ca nu am avut martori,ghici ce!!!!!!!Si in plus,nu-mi permit sa angajez un avocat...eu nu am un job tot din cauza lui,drept pentru care....e lesne cred de inteles de ce ma aflu in imposibilitatea de a actiona....

Fara avocat este foarte greu de rezolvat situatia mai ales ca fostul sot pare un om razbunator.Trebuie gasita o solutie deoarece altfel ce veti face?
Puteti incerca sa cereti avocat din oficiu la baroul de care apartineti dar dupa parerea mea va trebuie un avocat care sa se implice in cazul dvs.,iar avocatul din oficiu nu cred ca se va implica...
Oricum, in cazul dvs. se poate spune ca ati avea sanse mai mari cu avocat din oficiu decat singura.Poate are vreo idee care sa va salveze...

avocat Claudiu Lascoschi

Alte discuții în legătură

Amenintati de camatari ASUL28 ASUL28 Buna ziua, as vrea sa va expun urmatorul caz: parintii mei cu care locuiesc in aceeasi casa eu,nevasta si 2copii s-au imprumutat de la camatari in urma cu 1 ... (vezi toată discuția)
Hartuire dupa vanzarea unui teren kaa 1 kaa 1 bunica a vandut un teren (e mostenire, are documente etc) (sunt 6 surori, dar bunica a mostenit casa parinteasca, a avut grija de parinti si i-au fost lasate ... (vezi toată discuția)
Divort cu nabadai de cetatean arab Bibicu78 Bibicu78 Buna ziua Am urmatoarea speta. O prietena de-a mea, s-a casatorit in italia cu un cetatean egiptean cu care are un copil. Dupa 3 ani de casatorie a hotarat ... (vezi toată discuția)