Buna seara
am primit acum ceva timp o notificare sa ma inscriu la masa credala.
am facut cererea an timbrat-o.acum am primit o noua notificare prin care mi se spune ca s-a admis procedura falimentului si ca trebuie sa depun o cerere de admitere a creantelor.
daca de la data ultimei cereri nu au mai existat creante noi fata de cele inscrise mai este nevoie sa fac o noua cerere de admitere??
Trebuie sa verificati tabelul creditorilor intocmit de administratorul judiciar, sa vedeti daca sunteti trecuti cu ce creanta si cu ce titlu, poate ca este vorba de convocare la adunarea creditorilor....
poi am fost trecut in dosar ca si creditor.
s-a pronuntat instanta pentru faliment iar acum am primit notificare prin care mi se spune ca s-a pronuntat pentru faliment iar creditorii trebuie sa depuna cerere de admitere a creantelor .
Comercial
george141414
Buna ziua!
Am derulat activitati economice cu un srl, care este restant catre mine cu o anumita suma. Recent am aflat ca s a deschis procedura de faliment in ... (vezi toată discuția)
Insolventa
lorenna87
Buna ziua,
Daca a fost schimbat lichidatorul judiciar al debitoarei, dar pana in acel moment si-a indeplinit obligatiile; printre care: notificarea ... (vezi toată discuția)