avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 537 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Funcţionarii publici şi ... Anexa nr. 24 este eliberata de secretarul UAT?
Discuție deschisă în Funcţionarii publici şi problemele lor juridice

Anexa nr. 24 este eliberata de secretarul UAT?

De regula intr-o primarie de la tara secretarul este cel care are in atributii eliberarea anexei nr 24.
este obligatoriu? sau poate fi eliberata de alti functionari ai primariei numiti prin dispozitie?
Legea spune ca sesizarea deschiderii procedurii succesorale notariale este facuta de secretarul UAT. Ideea este ca el semneaza acea Anexa 24, nu este obligatoriu s-o si intocmeasca tot el (partea de "hartogaraie" poate fi delegata unei alte persoane, de regula cineva de la starea civila sau registrul agricol).
Termnul este de 6 luni de la deces.Se spune ca Notarii Public sunt obligati ca in carul acestui termen sa perceapa o taxa de suscesiune mai mica.Nu stiu daca e adevarat.Deschiderea suscesiunii la orase se face de biroul juridic,fara a avea vre-o dispozitie.Ei le intocmesc,secretarul le semneaza.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Anexa 24 primaria ultimului domiciliu sau primaria/primariile unde se gasesc bunurile? s_mari s_mari Cod Civil Art. 954. - \" (2) Moştenirea se deschide la ultimul domiciliu al defunctului.\" Legea 36/1995 \"Art. 69. - (1) Procedura succesorală ... (vezi toată discuția)
Succesiune Mitra Marieta Mitra Marieta As dori si eu un sfat.Tatal meu a decedat acum o luna si jumatate si am dori sa facem succesiunea.Mostenitori suntem eu si mama mea.Unde trebuie sa mergem la ... (vezi toată discuția)
De unde iau anexa 24 ? ce acte imi trebuie ? cornaca cornaca Va rog nu ocoliti. La judecatorie mi se cere- ANEXA 24 - De unde iau eu aceasta anexa ? Ce acte imi trebuie pentru a obtine acesata anexa 24- Locuiesc in ... (vezi toată discuția)