avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 513 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... il pot obliga pe tata sa -mi dea cadourile de mos de ...
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

il pot obliga pe tata sa -mi dea cadourile de mos de la firma?

doresc sa stiu daca e obligat tatal sa-mi dea cadourile sau tichetele cadou ce i se dau dela firma pt fetita de mos craciun, noi fiind divortati
Cel mai recent răspuns: gi-jane2 , moderator 11:47, 6 Decembrie 2010
daca dvs il aveti pe minor in incredintare, sotul nu ar trebui sa beneficieze de cadouri pt copil, de la firma.
obligatia lui legala e sa plateasca pensie, mai departe.. tine de bun simt

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Impozitare cadouri de craciun contawest contawest Buna ziua, Va rog sa ma ajutati cu un raspuns la urmatoarea situatie Societatea noastra a acordat de Mos Nicolae copiilor salariatilor un cadou in valoare de ... (vezi toată discuția)
Cadouri/tichete cadou de craciun pentru copii marina_72 marina_72 Buna seara, Va rog frumos ajutati-ma si pe mine in urmatoarea speta: sunt divortata de sotul meu de mai multi ani, copiii fiindu-mi incredintati mie. Conform ... (vezi toată discuția)
Beneficii fiscale-salarii LoredanaCosma LoredanaCosma Bună ziua, va rog sa ma lămuriți într-o situație. Putem sa înregistram ca și cheltuieli sociale petrecerea organizată pentru copiii angajaților cu ... (vezi toată discuția)