avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1131 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate în general reducere comerciala
Discuție deschisă în Contabilitate în general

reducere comerciala

O firma care comercializeaza en detail materiale pentru instalatii de incalzire centrala, are incheiat cu o persoana juridica un contract de vanzare cumparare, in care se prevede ca la achizitionarea materiale beneficiaza de o reducere comerciala de 5% din valoarea acestora.Intrebarea mea este daca se poate incasa valoarea marfurilor cu numerar prin emiterea de bon fiscal avand in vedere ca a beneficiat de o reducere comerciala?
Cel mai recent răspuns: ContSters123067 , utilizator 12:05, 6 Decembrie 2010

fiind comert cu amanuntul, incasarea numerarului pentru marfa vanduta se face numai prin emiterea bonului fiscal. factura, la cerere.

Ultima modificare: Luni, 6 Decembrie 2010
ContSters123067, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Regim en-gross costicul costicul Societate cu regim en-detail are voie sa vanda marfa, cu factura, la o alta societate? (vezi toată discuția)
Chitanta vs bon fiscal ioanaep ioanaep Buna ziua, Stie cineva daca mai nou o societate este obligata sa emita bon fiscal catre o alta societate....? Eu nu stiu de asa ceva, poate stie ... (vezi toată discuția)
Comert cu amanuntu si en-gross in aceasi locatie nico75 nico75 Buna ziua! Am avut control de la politia locala din oras, iar problema a fost ca vindem atat pe factura cat si pe bon fiscal din aceiasi locatie. Evidenta se ... (vezi toată discuția)