avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 394 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită Suspendare executare
Discuție deschisă în Executare silită

Suspendare executare

Buna ziua,
Vreau sa va intreb : in cazul in care instanta Buftea nu imi acorda suspendarea executarii pana la solutionarea contestatiei si implicit plata cautiunii, se poate face recurs la solutia data sau este definitiva ?
Ordonanta presedintiala se depune tot la instanta de executare sau la alt for superior ?
Multumesc
Cel mai recent răspuns: Nadia3 , utilizator 15:25, 23 Octombrie 2017
buna ziua
potrivit art. 403 alin. 3 din Codul de proc. civ., "asupra cererii de suspendare formulate alin. 1-2, instanta, in toate cazurile, se pronunta prin incheiere, care poate fi atacata cu recurs, in mod separat."
potrivit art. 581 alin. 2 din Codul de proc. civ., "cererea de ordonanta presedintiala se va introduce la instanta competenta sa se pronunte asupra fondului dreptului."
Buna ziua doamna executor am si eu o intrebare daca doriti sa-mi raspundeti mama mea a vandut un teren agricol cu chitanta de mana in care eu nu am stiut iar mama si cumparatorul au decedat si eu am aflat de la primarie ca mama figureaza cu 3,5ha de teren eu sant unica mostenitoare. Eu mai pot sa intru in posesia acelui teren in care a fost dat de mama cu chitanta de mana iar acum terenul il lucreaza fiul cumparatorului va multumesc
Ultima modificare: Luni, 23 Octombrie 2017
Nadia3, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Ordonanta leusan leusan Pentru o suspendare executare silita ,cu proces pe rol s-a introdus ordonanta pe 581 cpr civila ,dar trebuia introdus pe 403 alin 4 ( plata cautriunii) ... (vezi toată discuția)
Suspendare executare silita stelian67 stelian67 am o problema in care solicit ajutor: Am o actiune de validare a popriri in mina tertului admisa in apel impotriva careia s-a formulat recurs la curtea de ... (vezi toată discuția)
Ordonanþã preºedinþialã romeoiasi romeoiasi Am depus la data de 20 decembrie cerere de ordonanta presedentiala in baza articolului 403 cod procedura civila. Am depus aceasta deoarece instanta de fond ... (vezi toată discuția)