avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 693 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... radiere autovehicul
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

radiere autovehicul

Exista vreo posibilitatea sa radiezi un autovehicul si mult mai apoi sa-l vinzi, pentru a nu mai plati impozit?

Intreb deoarece masina are motorul mare si drept urmare impozitul si asigurarea este foarte mare iar cumparator nu am gasit inca.

Multumesc.

Cel mai recent răspuns: ynocentta , utilizator 13:54, 6 Decembrie 2010
nu, dvs platiti impozit pe proprietate. chiar daca l-ati radia din circulatie, tot platiti impozit.
il puteti radia de la financiar in caz de vanzare, distrugere, predare la fier vechi etc, cand iese din proprietatea dvs

Auto de la momentul radierii, nu mai poate face obiectul unei tranzactii

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Bună ziua. de curând mi a fost reținut talonul cu drept de ... Ro5002 Ro5002 Bună ziua. De curând mi a fost reținut talonul cu drept de circulație 15 zile la o mașină mai veche care prezenta mai multe elemente de caroserie cu ... (vezi toată discuția)
Radiere auto retroactiv doar cu factura florynita florynita buna ziua.va rog sa ma ajutati si pe mine cu o mare problema.in 2003 am vandut o masina la care am taiat factura fiind persoana juridica.cand am ajuns la ... (vezi toată discuția)
Scoatere autovehicul de la impozit Toader29 Toader29 Este posibil sa scot un autovehicul de la impozit de la primariea fara sa radiez masina de la politie din circulatie mentionez ca am adeverinta ca masina a ... (vezi toată discuția)