avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 469 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Tulburarea linistii publice
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Tulburarea linistii publice

Azi dimineata pe la ora 3 si ceva apare la usa noastra politia, cineva din bloc s-a saturat de galagie....in fine colegii de camera au dat un mini chef, eu nu am participat deoarece aveam azi examen ( stateam in camera alaturata ) am fost legitimati bla bla bla... inainte sa ne cheme la masina, colegi de camera au specificat ca eu nu am avut nici o treaba cu galagia si ca nu are rost sa merg si eu, ca am de invatat.....au zis ca nu conteaza sa vin si eu, pe cand am coborat am aflat ca eu sunt singuru care am primit amenda de 200 ron restu au primit avertizment, am incercat sa le explic ca nu am avut nici o vina, colegi de camera au recunoscut ca au facut galagie, dar nu am avut cu cine sa vorbsc....ce pot face? pot scapa de amenda ?
Cel mai recent răspuns: Mihai Costache , Avocat 14:52, 6 Decembrie 2010
contesta procesul verbal iar colegii tai sa depuna marturie in instanta despre faptul ca nu esti in culpa. Termenul de constestatie este de 15 zile.
Ei pot pati ceva daca facem lucru asta ?
In termen de 15 zile de la comunicare contestati PV la judecatoria responsabila locatiei unde a fost constatata si consemnata contraventia
Nu,colegii nu au ce sa pateasca atata timp cat au primit pentru acea fapta deja avertisment
Ultima modificare: Luni, 6 Decembrie 2010
ynocentta, utilizator
Tot lucru asta o sa dureze multa vreme? ca momentan am foarte putin timp liber, si nu am chef sa-l petrec prin tot felu de sectii de politie si alte minunii
contestatia se depune la judecatorie si nu la politie. Trebui sa urmaresti termenele de judecata confirmate prin citatia pe care primesti acasa.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Proces verbal de circulatie care nu e semnat de mine br89hit br89hit acum 1 saptamana mi-a venit un plic la usa de la financiar ca am de plata suna de 600 de ron . am fost si am intrebat de unde a aparut amenda si mi-a spus ca ... (vezi toată discuția)
Camera de supraveghere pusa ilegal pe holul blocului ContSters439476 ContSters439476 Bună ziua. As vrea sa știu ce pot face sau unde pot face plângere. Un vecin reclamangiu de fel. Are la ușa apartamentului o camera video, HD și cu ... (vezi toată discuția)
Putin ajutor! cu un pv in7heaven in7heaven Buna ziua Am primit de curand un proces verbal desi sunt nevinovat as dori sa il contest dar nu stiu unde si cum sa il formulez rog putin ajutor pv a fost ... (vezi toată discuția)