acum 1 saptamana mi-a venit un plic la usa de la financiar ca am de plata suna de 600 de ron . am fost si am intrebat de unde a aparut amenda si mi-a spus ca am luat`o pe data de 05.02.2009 , am depus acte sa mi se elibereze o copie dupa procesu verbal , astazi am fost si am ridicat copia de pe procesu verbal si dupa cum spuneam habar nu aveam de aceasta amenda , este cu masina lu un coleg si este data in judetu prahova eu pe data de 06-07 am fost in putna , locuiesc in braila .. si dupa cum spuneam amenda a fost luata de un coleg de clasa care mi-a folosit datele de identitate , si a semnat procesu verbal care logic nu este semnatura mea .. cum pot sa demonstrez faptu ca nu am luat eu acea amenda si .. ce pot sa ii fac lu colegu acela care mi-a folosit datele de identitate . va rog ajutat-ma :sorry:
formulati o plingere penala la politie aratind persoana vinovata si dovezile care va sustin afirmatiile, totodata formulati si contestatie impotriva acestui act.
In termen de 15 zile de la comunicare formulati contestatie impotriva PV pe care o adresati la judecatoria responsabila locatiei unde a fost constatata si consemnata contraventia
Model contestatie ,gasiti in Documente utile in dreapta ferestrei
Amenda rutiera
pitycu83
Buna seara
Am si eu niste dubii cu privire la o amenda contraventionala data de politia rutiera Braila.
Sunt sofer cat.B din 2006,nu am avut nici-o ... (vezi toată discuția)