avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1158 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Peste 2 ore vine executorul judecatoresc-urgent
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Peste 2 ore vine executorul judecatoresc-urgent

Buna ziua.
executorul judecatoresc are dreptul sa ma ameninte ca in vederea executarii silite va intra in casa parintilor mei chiar si daca nu suntem acasa?
M-a amenintat ca se va intra cu forta prin DESCHIDERE impreuna cu reprezentantii politiei.
Eu nu am absolut nimic pe numele meu, si nu am garantat creditul cu gaj pe bunuri prezente si viitoare, am garantat doar cu venitul din salarii sau alte genuri de venit.
Are dreptul sa scrie in somatie ca PROCEDURA SE VA EFECTUA SI IN LIPSA DUMNEAVOASTRA DE LA DOMICILIU PRIN DESCHIDERE IN PREZENTA NOASTRA SI CU ASISTENTA ORAGNELOR DE POLITIE.

MULTUMESC
Cel mai recent răspuns: ynocentta , utilizator 15:15, 6 Decembrie 2010
Daca nu aveti bunuri proprietate personala va poate pune doar poprire pe venit aproximativ 25%.
Casa este a parintilor asa ca nu este bunul dvs. propriu.
Ultima modificare: Luni, 6 Decembrie 2010
ContSters158230, utilizator
daca casa este pe numele parintilor si acestia nu au garantat creditul atunci executorul nu poate decat sa constate ca nu are ce sa execute.
In cazul in care face un abuz si incearca sa intre in casa proprietatea altuia(a parintilor) sa sune parintii la 112 si deasemenea parintii sa faca si plangere penala pt. art. 220 cod penal - tulburarea de posesie.
praporgescu
Ultima modificare: Luni, 6 Decembrie 2010
praporgescu, utilizator
Atitudinea executorului constituie abuz

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Urgent- executare silita credit car ANDREI2002 ANDREI2002 Buna ziua. executorul judecatoresc are dreptul sa ma ameninte ca in vederea executarii silite va intra in casa parintilor mei chiar si daca nu suntem ... (vezi toată discuția)
O persoană al cărei nume nu îl cunosc și care refuză să mi-l spună îmi ocupă un imobil. cum o evacuez? executorii cu care am vorbit mi-au spus că nu pot face asta în lipsa numelui evomarcel evomarcel Un imobil pe care il detin este ocupat in prezent fara drept de catre o persoana al carei nume nu il cunosc, si refuza sa mi-l spuna. Cum pot afla numele ... (vezi toată discuția)
Executare silita credit! alinapa alinapa Buna ziua! Am un rest de plata la o banca de 1.700 ron si nu am putut sa imi mai achit creditul. Eu sunt plecata din tara si mi-am stabilit resedinta in ... (vezi toată discuția)