avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 313 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită URGENT- EXECUTARE SILITA CREDIT CAR
Discuție deschisă în Executare silită

URGENT- EXECUTARE SILITA CREDIT CAR

Buna ziua.
executorul judecatoresc are dreptul sa ma ameninte ca in vederea executarii silite va intra in casa parintilor mei chiar si daca nu suntem acasa?
M-a amenintat ca se va intra cu forta prin DESCHIDERE impreuna cu reprezentantii politiei.
Eu nu am absolut nimic pe numele meu, si nu am garantat creditul cu gaj pe bunuri prezente si viitoare, am garantat doar cu venitul din salarii sau alte genuri de venit.
Are dreptul sa scrie in somatie ca PROCEDURA SE VA EFECTUA SI IN LIPSA DUMNEAVOASTRA DE LA DOMICILIU PRIN DESCHIDERE IN PREZENTA NOASTRA SI CU ASISTENTA ORAGNELOR DE POLITIE.

MULTUMESC
Cel mai recent răspuns: Mihai Costache , Avocat 15:14, 6 Decembrie 2010
da, executorul poate face asta daca (i) are incuviintarea instantei de judecata (in cazul in care se executa titluri executorii care nu sunt sentinte judecatoresti) si (ii) este insotit de catre politie.

ar fi mai bine sa ii lasati sa intre si apoi parintii dvs sa invoce dreptul lor de proprietate asupra bunurilor mobile aflate in imobil. nefiind ei debitorii, aceste bunuri nu pot fi executate silit.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Peste 2 ore vine executorul judecatoresc-urgent ANDREI2002 ANDREI2002 Buna ziua. executorul judecatoresc are dreptul sa ma ameninte ca in vederea executarii silite va intra in casa parintilor mei chiar si daca nu suntem ... (vezi toată discuția)
Executare silita in cazul unui credit fara garantii/ipoteca Larisa08 Larisa08 Buna seara, Parintii mei au solicitat un credit la inceputul anului 2010, de 10000 euro, negarantand cu nimic, intrucat salariul tatalui meu era foarte mare ... (vezi toată discuția)
Executarea unei sentinte judecatoresti straine in romania NATHAN HATIEGAN NATHAN HATIEGAN Buna ziua. Va solicit o clarificare in legatura cu un subiect care intereseaza in acest moment cel putin 100 000 de Romani aflati in Spania. Toti acestia au ... (vezi toată discuția)