avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1075 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... al 13 lea salariu
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

al 13 lea salariu

stie cineva daca din al-13-lea salariu se retine pensia alimentara?
Cel mai recent răspuns: sorin2008 , utilizator 10:36, 11 Decembrie 2010
Buna seara !
Se poate retine pensia alimentara in conditiile precizate in sentinta judecatoreasca.
Teoretic al 13 salariu nu face parte din veniturile constante ce sunt retinute in baza de calcul a pensiei de intretinere. Practic....
pensie de intretinere se retine numai din veniturile cu caracter de continuitate si constanta, sal.13, diurne, diverse prime cu caracter aleatoriu, nu au continuitate , deci nu se retine pensie alimentara

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Buna ziua , pana in prezent plateam pensie alimentara in suma ... cristyfurisi cristyfurisi Buna ziua , pana in prezent plateam pensie alimentara in suma fixa stabilita de instanta (2010). Zilele trecuta am primit citatie ca sunt chemat in judecata ... (vezi toată discuția)
Pensia alimentara raportata la al 13-lea salariu Cellia S. Cellia S. Va rog sa-mi raspundeti la urmatoarea intrebare: Cum sa fac pentru a fi luata in calculul unei pensii de intretinere minor si valoarea celui de-al 13 -lea ... (vezi toată discuția)
Pensie de intretinere Edwinn Edwinn Buna, As vrea sa ma ajutati cu clarificarea urmatoarei situatii: am o hotarare judecatoreasca de majorare de pensie in care s-a stabilit un cuantum de 25% ... (vezi toată discuția)