avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 626 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Probleme privind insolvenţa, ... termenul de recurs in procedura insolventei
Discuție deschisă în Probleme privind insolvenţa, lichidarea judiciară şi falimentul

termenul de recurs in procedura insolventei

Buna seara,
Intrebarea mea este urmatoarea: In cazul in care instanta respinge cererea de plata formulata de un creditor, care este termenul de recurs si de cand curge acesta?
In legea insolventei nu am gasit niciun indiciu.
Va multumesc anticipat!
nu inteleg la ce va referiti cind spuneti "cerere de plata" si ce legatura are aceasta cu legea insolventei? spuneti-ne baza legala a respectivei cereri de plata.
Situatia de fapt este simpla: Clientul nostru este depozitarul a 90 % din bunurile apartinand societatii aflate in faliment si bunurile se afla in continuare in paza noastra, fara ca debitoarea sa achite tarifele prevazute in contract.
Nu figuram in tabelul consolidat al creditorilor, dar am solicitat, in cadrul procedurii insolventei, sa ne fie achitate tarifele pt serviciile de depozitare.
Aceasta cerere ne-a fost respinsa si nu stiu exact de cand curge termenul de recurs pt a o ataca.
va multumesc anticipat pt sfaturi!
Nu figuram in tabelul consolidat al creditorilor, dar am solicitat, in cadrul procedurii insolventei, sa ne fie achitate tarifele pt serviciile de depozitare.

Daca nu ati depus cerere de admitere a creantei in termenul stabilit de instanta si ca urmare nu figurati in tabel atunci nu aveti calitate de creditor indreptatit sa participe la procedura insolventei soc falite !!
Solutia jud sindic este corecta si nici in recurs nu ve-ti castiga...
Buna seara.
Termenul de recurs pentru hotararile judecatorului sindic este de 7 zile,de la pronuntare sau de la comunicare,dupa caz.
Marius Bote .
7 zile de la comunicare

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Societate in insolventa.somatie de plata pe rol Cristianna Cristianna Buna ziua! Fiind deschisa procedura insolventei fata de o societate, mai poate continua, fata de aceeasi societate, pe rolul unei alte instante, un proces ... (vezi toată discuția)
Cerere inscriere masa credala adibarbu27 adibarbu27 am primit o notificare de la un lichidator sa ne inscriem la masa credala a unei soc care a intrat in faliment. cererea de inscrierere a creditoarei la masa ... (vezi toată discuția)
Faliment vasioanaro vasioanaro o societate care o contractat un credit la o banca a fost in insolventa si apoi a intrat in faliment. Banca nu s-a inscris cu garantia la masa credala( ... (vezi toată discuția)