BratuAurel a scris:
Lucrez de la jumatatea lunii octombrie la firma Akord Security ,o firma de paza in cadrul cladiriii SITRACO UNIRII ,unde se afla si AMBASADA ISRAEL ca receptionera in ture de 24/72,patronata de doamna Bistriceanu Violeta si sefa peste ture doamna Fieraru Adriana,si ambele imi promit si mie si colegelor de azi pe maine ca vin si contractele si banii.
Mentionez ca inca lucrez acolo si nici in ziua de azi nu am primit un banut,am sunat la opc bucuresti si dansiii mi-au zis sa ma adresez ITM ,m-am prezentat la ITM si o doamna de acolo mi-a zis k daca nu am contract degeaba o deranjez si vorbea rastit tinand cont k era platita pe bani publici pentru ajutorarea persoanelor ca mine,intrebarea mea este : - CUI MA ADRESEZ ???
Depuneti o sesizare la ITM in care le explicati situatia .
De asemenea, puteti promova o actiune in instanta impotriva acestui angajator. În situaţia în care contractul individual de muncă nu a fost încheiat în formă scrisă, se prezumă că a fost încheiat pe o durată nedeterminată, iar părţile pot face dovada prevederilor contractuale şi a prestaţiilor efectuate prin orice alt mijloc de probă.