Buna seara! Am si eu un mare OFF de spus in calitate de locatar al unui bloc din Focsani. De cand a inceput sezonul rece scumpa noatra regie locala de termoficare se tot joaca cu robinetele de apa calda si caldura si cam odata la saptamana ne mai lasa o zi sau doua fara aceste servicii elementare in secolul in care traim.
Intrebarea mea este urmatoarea: Pe cine pot trage la raspundere (si la ce organ competent) pentru lipsa de conditii din apartament, pentru faptul ca mi se umplu peretii de condens cand ei nu dau caldura, poate ma imbolnavesc si de plamani (Doamne fereste!)?
In ceea ce-i priveste pe domnii de la ENET e simplu...n-ai platit --> penalizari, dat in judecata, vandut apartament...dar eu ca platesc facturile la zi si nu beneficiez de servicii pe cine penalizez?
Scuze pentru lungimea textului, dar m-au adus la disperare!
Multumesc anticipat!
Dv. platiti la furnizor numai ce vi se livreaza, ceea ce nu vi se livreaza nu platiti.
In primul rand ar trebui sa intrebati la furnizor care sa fie cauza de va lasa in frig la doua zile o data. Poate au avarii, poate mai au ceva lucrari in restanta.....
Cel mai bine ar fi sa va informati la as. prop. Banuiesc ca si ei cunosc aceste probleme. Sunt titulari de contract cu cei de la ENET, asa ca au la indemana mai multe parghii de actionare, inclusiv la OPC, asa cum v-a sfatuit dl. avocat.
Insa ma bate un gand: dvs. platiti, dar ceilalti vecini ai dvs., membri ai as. prop.? In principiu aveti dreptate, dvs. platiti si asteptati servicii pe masura, insa traiul la bloc stiti bine, aduce si bune si rele. Impreuna cu ceilalti vecini ai dvs. cercetati si luati masuri impreuna pentru ca de unul singur, nu veti reusi mare lucru.
Centrala apartament
dara25
Buna ziua,
As avea nevoie de niste sfaturi, va rog. Avem un apartament luat prin prima casa si dorim sa montam centrala de apartament in conditiile in care ... (vezi toată discuția)