avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 360 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... concediu medical
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

concediu medical

imi puteti spune va rog frumos de ce acte sau ce trebuie sa fac pentru a intra in concediu medical pe perioada somajului?? multumesc
Cel mai recent răspuns: Valeriu TUDOR , Consultant resurse umane 14:36, 12 Decembrie 2010
ce se mai aude de legea de prelungire cu 4 luni a somajului si ce sanse sunt ca sa se aplice? multumesc
Nu are ce sa se aplice pentru ca inca nu exista asa ceva.
a aparut acel proiect www.avocatnet.ro/content/art... ?
Nu a aparut, inca, nimic. Daca aparea Avocatnet.ro stia primul! :sorry:

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Concediu medical dupa somaj (sarcina 7 luni) Dana_Saigiu Dana_Saigiu Buna ziua,am si eu o intrebare,am depus azi concediul medical dupa somaj,dar nu mi-au zis cand vine,decat ca vine tot prin posta! Intrebarea mea este: vine ... (vezi toată discuția)
Firma in faliment - insarcinata in timpul concediului de crestere copil eva_maria eva_maria Buna ziua, Ma aflu in CCC pe o perioada de 2 ani (pana in aprilie 2014, iar dupa noua legislatie pana in martie 2014, ultima luna fiind pt tata). Urmeaza sa ... (vezi toată discuția)
Somaj si prenatal patrichisimona patrichisimona Buna ziua as dori sa ma lamuriti ,sant insarcinata in luna a 9-a ,am lucrat in invatamant pana in august 2014 timp de 2 ani ,cu salariul brut de 1400 de lei ... (vezi toată discuția)