avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 633 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... executare hotarara definitiva si irevocabila
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

executare hotarara definitiva si irevocabila

Am o hotarare definitiva si irevocabila in care primaria trebuie sa ma puna in posesie a unui teren (partial ocupat de anumite persoane). Am incercat pe cale amiabila acest lucru, dar nu am reusit, fiind nevoit sa apelez la un executor judecatoresc. Dupa nenumarate demersuri nici acesta nu a reusit spunandu-mi sa dau primaria in judecata pentru a fi obligata sa ma puna in posesie. Este ceva normal atata timp cata eu am deja o hotatrare in acest sens?
Si daca o dau si castig si nci atunci nu vrea sa ma puna in posesie?
Ce cale mai trebuie sa urmez?
Cel mai recent răspuns: ynocentta , utilizator 21:00, 6 Decembrie 2010
art 580 indice 3 alin 2 cpc..
zic si io:)
Formulati plangere in temeiul art 271 Cod procedura penala=nerespectarea hotararilor judecatoresti

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Nerespectarea hotararii judecatoresti miki70_is miki70_is Ce se intampla cand debitorul nu respecta hotararea judecatoreasca(sentinta civila definitiva si irevocabile),dupa procedura la instanta conf.art.580/3 ... (vezi toată discuția)
Uzufruct cu probleme Borza Borza Buna! Am obtinut o hotarare(Ordonanta presedintiala definitiva si executorie) uzufruct viager.Executorul judecatoresc nu a putut-o pune in aplicare pentru ca ... (vezi toată discuția)
Neexecutarea unei hotarari judecatoresti varlan varlan am hotarare judecatoreasca ,definitiva si irevocabila de punere in posesie pe o suprafata de teren.In urma acestei hotarari am dat in judecata primaria pentru ... (vezi toată discuția)