avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 527 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Impozite, taxe şi timbrul de ... Recuperare taxa auto
Discuție deschisă în Impozite, taxe şi timbrul de mediu 2013. Legalitate şi interpretare juridică

Recuperare taxa auto

Am platit taxa in noiembrie 2010 de 6200 lei la ANAF Barlad jud Vaslui pot sa-mi mai recuperez bani si unde trebuie sa ma adresez. Multumesc anticipat.
Cel mai recent răspuns: VIRGINIA RADU , Consilier juridic 21:06, 6 Decembrie 2010
Merge-ti la administratia financiara de care apartineTI cu domiciliul si depuneTI o cerere de restituire, insotita de cartea de identitate a vehiculului si de certificatul de inmatriculare, precum si de chitanta care atesta plata taxei .Succes
Virginia Radu

Intrati pe siteul Ministerului de Finante introduceti datele si va apare exact taxa cat aveti de platit , daca dmv credeti ca ati platit prea mult... Acum depinde si la ce taxa va referiti mai exact.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Taxe lloryshyka lloryshyka Buna ziua,a-si dori sa stiu daca este cineva din judetul Vaslui care a recuperat taxa auto de prima inmatriculare? (vezi toată discuția)
Restituire taxa auto ancarapan ancarapan ma intereseaza sa stiu unde se depune cererea de restituire a taxei..la directia generala a finantelor publice bucuresti sau la administratia finantelor ... (vezi toată discuția)
inmatriculare fara plata taxei auto manola1482 manola1482 Buna seara, sunt din vaslui, mi-am achizitionat o masina din italia si in decembrie 2010 am facut RAR-UL. pe 10 ian 2011 am depus o cerere de calcul a taxei de ... (vezi toată discuția)