avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 350 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Trecere de la CCC1 la CCC2
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Trecere de la CCC1 la CCC2

Acum sunt in concediul de cresterea al copilului, care acum are 1,5 ani. Mai am un copilas in varsta de 6 luni.
Cum ne afecteaza noua decizie din 6 dec a lui Boc - bebe mic e nascut in 2010, in CCC pt el intru in aprilie 2011, cand primul bebe face 2 ani.
Vreau sa intrerup ccc 1 si sa intru in ccc 2 ca sa ma asigur ca pot sta in CCC 2 ani si cu bebe 2.
Cei de la sector 5, de care apartin, imi spun ca nu pot intrerupe ccc 1 si ca voi putea intra in ccc 2 doar dupa ce primul copil face 2 ani.

Va rog sa ma ajutati cu un raspuns.
Inclusiv textul de lege, daca se poate.

Multumesc
Maria
Ultima modificare: Marți, 7 Decembrie 2010
Maria00, utilizator
Cel mai recent răspuns: AG , utilizator 07:16, 7 Decembrie 2010
vad ca in articolul cu reducerea scrie ca se aplica "pentru copiii nascuti dupa 1 ianuarie 2011", deci cred ca pe tine nu te afecteaza modificarile

(nota: initial am scris un alt text dar mi-am dat seama ca am citit gresit articolul)
Ultima modificare: Marți, 7 Decembrie 2010
AG, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Indemnizatie si ccc tatal TicuL TicuL Buna ziua, Va rog sa ma ajutati cu urmatoarea situatie: Sotia nu a avut drept de CCC dar primeste indemnizatie si creste un copilas care momentan are 1an si ... (vezi toată discuția)
Buna seara, momentan ma aflu in ccc pana in aprilie cand bebe ... NicoletaMC NicoletaMC Buna seara, momentan ma aflu in CCC pana in aprilie cand bebe 1 implineste 2 ani, contractul meu de munca s-a incheiat pe durata CCC mai exact in sept 2019 ... (vezi toată discuția)
Indemnizatie mame si concediul maternal ALESSIA87 ALESSIA87 Buna seara, sunt si eu o gravidutza disperata am 34 de saptamani si am o fetita,d-na doctor a spus ca s-ar putea sa nasc prin 27 decembrie...:D daca nasc ... (vezi toată discuția)