Buna seara, as dori sa-mi spuneti sau sa-mi dati un link care sa ma ajute sa redactez o conventie civila. Mai exact este vorba de o asociatie de proprietari care ar dori sa incheie conventii civile cu societatile comerciale de la parter pentru folosirea de catre acestea a utilitatilor (apa rece) si ce ar trebui aceasta sa contina >>> va multumesc anticipat!
Ceea ce doriti dv. se poate incadra intr-un contract clasic intre doi parteneri.
Intrebarea e de ce vreti sa faceti o asemenea conventie cu privire la utilitati (apa rece) cand aceasta se repartizeaza in functie de consum, iar societatile comerciale trebuie sa-si contorizeze consumurile ca si proprietarii condominiului.
Modele de contracte gasiti in Documente utile, modul aflat pe banda din dreapta spre jos a fiecarei pagini din forum.
Va multumesc, in momentul cand am postat subiectul nu aveam acest link, dar cautand mai atent pe internet, am gasit.... Pt @elga 50: conventia imi trebuie deoarece firmele de la parter nu au un contract separat cu unii furnizori de servicii , se folosesc de utilitatile blocului iar prin complicitatea vechii conduceri nu au platit multi ani nici un leu aferent cheltuielilor pe cota parte indiviza....deci proprietarii ii subventioneaza intr-un fel....