avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1023 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... indemnizatie 2011
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

indemnizatie 2011

Buna ziua,am vazut noua lege pentru indemnizatie si am observat ca mamele care vor naste cu 1 ianuarie 2011 vor beneficia de 1 an indemnizatie.Eu am nascut pe 6 decembrie,dar dosarul pentru indemnizatie trebuie facut peste 42 zile,adica i ianuarie,unde ma incadrez la 1an sau 2ani.Eu am intrat in pre-post natal din somaj si banuiesc ca oricum dupa 1an nu am la ce loc de munca sa ma reintorc.
Cel mai recent răspuns: Valeriu TUDOR , Consultant resurse umane 15:51, 7 Decembrie 2010
Buna ziua !
Inca mai sunt discutii aprinse pe marginea actului normativ care va fi emis in acest sens , astfel ca trebuie sa vedem forma finala pentru a ne putea pronunta .
Daca proiectul la care va referiti precizeaza ca "mamele care vor naste cu 1 ianuarie 2011 vor beneficia de 1 an indemnizatie" atunci nu aveti de ce sa va faceti griji intrucat ati nascut inainte de 01.01.2011 , chiar daca veti beneficia de indemnizatie dupa data de 01.01.2011 ..
Sa asteptam sa apara, "negru pe alb", legislatia aferenta si apoi vom vedea despre ce este vorba.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Concediul pre si post natal.... Ramona24 Ramona24 Salut...sunt pe sfarsitul pre natalului ...stiu ca pre+post = 126 de zile si ca din post se pot lua zile in cazul in care nu nasti in pre....cu ... (vezi toată discuția)
Legea privind reducerea perioadei de ccc florincr florincr BUNA SEARA,ÎN DATA DE 26/11/2010 AM DEVENIT MAMA.PÎNÃ PE DATA DE 06/01/2011 SUNT IN CONCEDIU DE LÃUZIE(42 ZILE OBLIGATORIU). AȘ DORI SÃ VÃ ÎNTREB ... (vezi toată discuția)
Indemnizatie crestere copil coraline coraline Buna ziua!Ma numesc Anna.Sunt profesor suplinitor calificat avand contract de munca determinat pana la 31 august 2011.Am cateva intrebari legate drepturile ... (vezi toată discuția)