avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 450 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Legea privind reducerea perioadei de CCC
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Legea privind reducerea perioadei de CCC

BUNA SEARA,ÎN DATA DE 26/11/2010 AM DEVENIT MAMA.PÎNÃ PE DATA DE 06/01/2011 SUNT IN CONCEDIU DE LÃUZIE(42 ZILE OBLIGATORIU). AȘ DORI SÃ VÃ ÎNTREB UNDE MÃ ÎNCADREZ CU PLATA ÎNDEMNIZAȚIEI PENTRU MAME?
-2 ANI CA ȘI PÎNÃ ACUM?
-1 AN + 1AN (CONCEDIU FARA PLATÃ) LEGEA NOUÃ
?????????????????????????????????
VÃ MULȚUMESC ANTICIPAT ȘI AȘTEPT RÃSPUNSUL D-VOASTRÃ.
Cel mai recent răspuns: Gabriela Pintea , Consilier juridic 00:33, 10 Decembrie 2010
1. Nu mai scrieti exclusiv cu litere mari ca este obositor la citit.
2. Deocamdata nu a aparut nimic scris. Mai asteptati putin.
Actul normativ se refera la mamele care vor naste dupa 1 ianuarie 2011. Dvs. nu va sunt aplicabile aceste prevederi, intrucat copilul s-a nascut inainte de 1 ianuarie 2011.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Concediu de lauzie TANIA SPANU TANIA SPANU BUNA ZIUA!MA NUMESC TANIA SI DIN DATA DE 2.10.2009 AM NASCUT O FETITA,DAR MEDICUL DE FAMILIE MI-A DAT 158 DE ZILE DE CONCEDIU (CU TOTUL) CE SE INTAMPLA IN ... (vezi toată discuția)
Concediul postnatal mama androceul1948 androceul1948 BUNA ZIUA, VA ROG SA-MI SPUNETI CATE LUNI ISI POATE LUA LEGAL CONCEDIU POSTNATAL O MAMA ,CU COPIL FARA PROBLEME MULTUMESC! (vezi toată discuția)
Indemnizatia crestere copil paduraruangela paduraruangela buna ziua. sunt salariata din februarie 2011 si sunt insarcinata in 24 saptamani,data nasterii copilului este 06 decembrie(aproximativ),adica nu voi avea decat ... (vezi toată discuția)