avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 583 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Obtinerea unui nou permis de conducere (dosar penal)
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Obtinerea unui nou permis de conducere (dosar penal)

AM PRIMIT ACUM 8 LUNI 1 AN CU SUSPENDARE PT. CA NU AM FOST LA PROBE BIOLOGICE PT. ALCOOL, DAR AM AVUT 0,54MG/L IN APARAT. CAND POT DA PT. PERMIS , SI UNDE TREBUIE SA MA MAI DUC PANA ATUNCI? VA MULTUMESC.
Cel mai recent răspuns: rares85 , utilizator 15:41, 7 Decembrie 2010
asteptati sa se implineasca un an de cand aveti hotararea definitiva si puteti da examen pt permis
Va puteti prezenta la examen pentru obtinerea unui nou permis de conducere pentru toate categoriile avute anterior condamnarii, dupa 1 an de la data ramanerii definitive a hotararii de condamnare.
Dupa trecerea unui an de la tramanarea definitiva a hotararii , puteti relua procedura obtinerii permisului de conducere
Da,dar pentru a te prezenta la examen trebuie sa faci toata sc. de soferi,inclusiv ore de condus.La sc. te poti inscrie inaite de trecerea perioadei de 1 an.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Redobandire permis auto anulat mito mito as dori sa stiu daca imi mai pot redobandi permisul auto anulat pt alcool (vezi toată discuția)
Condamnare cu suspendare, redobandire permis sperantagabi sperantagabi daca a primit doi ani condamnare cu suspendare , pentru alcolemie ,poate redobindi permisul dupa un an ,sau trebuie sa astepte scurgerea acelor doi ani ,de ... (vezi toată discuția)
Anularea de permis auto cristinel00 cristinel00 ce trebuie facut dupa ce a fost anulat un permis auto a fost anulat in urma unei hotariri judecatoresti conducerea sub influenta alcoolului sentinta a fost ... (vezi toată discuția)