avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 612 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... anularea de permis auto
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

anularea de permis auto

ce trebuie facut dupa ce a fost anulat un permis auto
a fost anulat in urma unei hotariri judecatoresti conducerea sub influenta alcoolului sentinta a fost de un an cu suspendare
Cel mai recent răspuns: MARTA SIMONA PETRE , Avocat 23:34, 5 Martie 2013
trebuie asteptat un an pana cand se poate sustine examen ptr obtinerea unui permis nou.
Va puteti prezenta la examen in vederea obtinerii unui nou permis de conducere, pentru toate categoriile avute anterior condamnarii, dupa un termen de 1 an de la data ramanerii definitive a hotararii de condamnare.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Redobandire permis auto anulat mito mito as dori sa stiu daca imi mai pot redobandi permisul auto anulat pt alcool (vezi toată discuția)
Este sau nu infractiune? oprita oprita Va salut As dorii sa stiu daca o persoana este prinsa conducind un autoturism , sub influenta bauturii alcoolice NU pe un drum public, ci intrun cartier ... (vezi toată discuția)
Cand pot sa sustin examenul pentru permis? bestflorin bestflorin Buna ziua.Am avut un accident auto,in urma caruia am fost condamnat la 1an si 2luni de inchisoare cu suspendare.In sentinta am urmatorul paragraf:(În baza ... (vezi toată discuția)