avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 512 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... taxa timbru
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

taxa timbru

cand se plateste taxa de timbru judiciar in recurs?...la depunere sau la primul termen?....nu se specifica in citatie cuantumul taxei?
Cel mai recent răspuns: simon_imre , utilizator 11:58, 8 Decembrie 2010
daca actiunea de fond a fost scutita de taxa , nici in calea de atac nu se va plati taxa de timbru.
Daca s-a achitat in fond taxa de timbru, atunci pana la primul termen trebuie achitata jumatate din valoarea taxei achitata in fond , pentru a nu fi respins ca netimbrat............
Confuzia mea se naste din C.P.C., unde scrie ca trebuie depusa dovada achitarii taxei de timbru odata cu motivarea recursului,....sau se poate plati pana la primul termen?
In apel am primit citatia cu indicarea cuantumului taxei.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Vă rog frumos să-mi spuneți în temeiul cărui articol din ... nuexistă nuexistă Vă rog frumos să-mi spuneți în temeiul cărui articol din Legea nr. 196/2018 privind funcționarea Asociațiilor de Proprietari actualizată, este ... (vezi toată discuția)
Taxã timbru judiciar. termen limitã pentru depunerea dovezii plãții taxei de timbru. termen limita pentru plata taxei de timbru. Popescu2012 Popescu2012 1. Exista un termen limită (normă imperativa) pentru depunerea taxei de timbru în fond? Solicit art. Nr. (norma imperativa) În acest sens. 2. Taxa ... (vezi toată discuția)
Actiune anulata ca netimbrata, recurs respins ca nefondat - ce mai pot face? michil michil Va rog daca ma poate ajuta cineva cu o solutie la problema pe care o intampin. Am chemat in judecata pe Contencios un Biroul al unor executori judecatoresti ... (vezi toată discuția)