avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 928 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Probleme privind insolvenţa, ... declarare insolventa sau nu
Discuție deschisă în Probleme privind insolvenţa, lichidarea judiciară şi falimentul

declarare insolventa sau nu

As avea si eu urmatoarea intrebare legata de faliment:
Firma srl datorii catre stat 60.000ron si banci 280.000ron. firma detine un imobil evaluat de banca la 1.200.000ron. firma are dificultati mari de plata si este in incapacitate de asi mai putea onora platile catre stat si banca.
care ar fi solutia optima de a rezolva acesta situatie?
Cel mai recent răspuns: Marius Bote , Practician in insolventa 19:36, 13 Decembrie 2010
Luati legatura cu un lichidator sau cu un avocat in vederea adresarii tribunalului cu o cerere privind declansarea procedurii de insolventa.
ce ar presupune acesta procedura?
Buna seara .
Cititi art.26-28 din Legea nr.85/2006 a insolventei si veti vedea ce trebuia facut, documente multe ,care trebuie depuse la Tribunal.
Marius Bote .

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Insolventa si fidejusiune doe_ro doe_ro Buna ziua, am urmatoarea problema: Sunt administratorul unei firme careia statul ii cer declansarea procedurii de insolventa pentru o datorie de aprox ... (vezi toată discuția)
Decizia de intrare in insolventa anamaria.paduraru anamaria.paduraru In cazul in care societatea doreste intrarea in insolventa, ce acte trebuie puse la dispozitia asociatilor prin care sa se dovedeasca necesitatea intrarii in ... (vezi toată discuția)
Insolventa carmen-maria carmen-maria Buna seara tuturor, Sunt interesata in privinta insolventei. Mai exact am o firma x cu contract de franciza. La ora actuala nu imi pot permite sa platesc ... (vezi toată discuția)