Buna ziua,
va rog sa ma ajutati cu un raspus. Tatal meu a murit si trebuie facuta succesiunea.Suntem doi frati si mama. Fratele meu ,care s-a indepartat de noi ( de mama si de mine ) de mai multi ani si nu am mai tinut legatura , este de negasit. Am aflat de la o cunostinta ca ar fii plecat in strainatate.,dar nu stiu unde si nici nu am niciun fel de date de contact.Am fost la notariat si notarul ne-a spus sa facem tot posibilul sa obtinem macar o procura de la fratele meu.Nu am reusit nici macar sa aflam unde este plecat...de procura ..nici vorba !! Cum pot rezolva problema asta ???
Va multumesc anticipat !!!
In situatia dvs intrucat nu cunoasteti domiciliul va trebui dezbatuta succesiunea prin intermediul instatei. In cadrul procesului se va face adresa catre Inspectoratul pentru Evidenta Persoanelor si ne comunica ultimul domiciliu, si daca este plecat din tara legal si adresa din strainatate.
Va multumesc pt. raspuns,dar as mai dori o precizaresi anume: inteleg ca trebuie sa ma adresez instantei deci nu mai am ce cauta la notariat ??? Va trebui sa caut un avocat care sa ma reprezinte ?