avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 675 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Proprietate industrială şi ... Drepturi de autor pentru proiectii de imagini intr-o ...
Discuție deschisă în Proprietate industrială şi intelectuală. Adică mărci, invenţii, drept de autor şi altele

Drepturi de autor pentru proiectii de imagini intr-o sala de fitness

Buna ziua,

Am o sala de fitness si vreu sa proiectez pe un ecran din incinta salii imagini cu continut sportiv din diverse surse: DVD-uri sau internet. Imaginile sunt cu personalitati renumite in domeniul sportului. Trebuie sa primesc vreo autorizatie de la vreo autoritate sau trebuie sa platesc drepturi de autor?

Multumesc mult pentru raspuns!
Cel mai recent răspuns: Contabilitate sector 4 evoCONTA , Contabil 15:30, 7 Decembrie 2010
Daca acele dvd-uri sunt cumparate ati platit odata cu achizitionarea drepturi de autor.Daca sunt piratate...
Multumesc mult Simona pentru raspunsul prompt! Si in cazul imaginilor de pe internet (Youtube de exemplu)?
Gasiti termeni si conditii pe site-ul youtube.com.Subiectul este foarte vast si ar implica sa ocup prea mult spatiu.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Sala de fitness (aerobic si masaj) Millia Millia Buna ! Intentionez sa deschid o sala de fitness unde voi organiza ore de aerobic , antrenamnete personale si voi oferi si servicii de tratamente corporale si ... (vezi toată discuția)
Ce am nevoie pentru deschiderea unei sali de playstation4 ( licente,acte,taxe)? Stoican95 Stoican95 am un spatiu de 20 m.p , ma gandesc serios sa deshid o sala de ps4 cu un firgider cu snaksuri cu muzica , sucuri etc si cu un program de la 12 dimineata pana ... (vezi toată discuția)
Bună ziua! pentru codul caen 9312, activități cluburilor sportive, ... lunguemi lunguemi Bună ziua! Pentru codul caen 9312, activități cluburilor sportive, am citit pe site-ul caen.ro ca nu este nevoie de autorizație de funcționare de la ... (vezi toată discuția)