avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 816 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Angajare somer
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Angajare somer

As dori si eu sa stiu ca somer care sunt pasi pe care ii urmeaza angajatorul. Mentionez ca eu am somajul in Buzau si ma angajez in Constanta. Stiu ca primesc cele 7 salarii compensatorii, pe care as dori sa fac tot posibilul sa le obtin.

Momentan angajatorul spune ca este prea dificil sa ma angajeze....ar trebui sa aiba un contract cu agentia de somaj, ca trebuie sa se deplaseze pana la buzau...ca nu are voie sa ma dea afara 3 ani ca plateste mari penalitati

Vream sa stiu clar de la un expert care sunt pasii care trebuie urmati pentru angajator dar si din punctul meu(al somerului)

Multumesc anticipat pentru ajutorul vostru!!
Inregistrarea contractului nu va poate crea probleme cu somajul, intrucat dvs veti incepe activitatea pe data de 01.04.2008.
Buna ziua,

As dori sa stiu care sunt actele ce trebuie completetate pentru obtinerea celor 7 salarii compensatorii si de asemenea as dori sa aflu daca trebuie completate cu adresa vechiului domiciliu sau cel nou?

Din cate stiu am de completat:
- o adresa catre AJOFM din care sa reiasa ca sunt angajat cu contract de munca pe perioada nedeterminata, localitatea si distanta fata de domiciliu stabil.
- o adresa catre AJOFM din care sa reiasa ca nu am avut raporturi de munca in ultimii 2 ani
- adeverinta ca am fost in activitate
- ANGAJAMENT (anexa 13). Acesta trebuie completat de mine la sediu AJOFM? :-/
- adresa catre AJOFM completat de mine ca sunt angajat in baza contractului numarul....

Va rog a imi spune daca pot gasi astfel de informatii pe site-ul avocatnet.ro

Multumesc mult!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Conventie incheiata cu ajofm vanatorul vanatorul Buna ziua Va rog sa-mi spuneti ce conditii trebuie sa indeplinesc ca angajator pentru a incheia o conventie cu AJOFM conform art. 85 din Legea 76/2002 ? In ... (vezi toată discuția)
Conventie cu ajofm pentru subventii - incadrare persoane peste 45 de ani ANESCU MARIA ANESCU MARIA Se poate incheia cu AJOFM = CONVENTIE pentru subventii -incadrare persoane peste 45 de ani =in situatia in care in ultimi 2 ani persoana respectiva a lucrat ... (vezi toată discuția)
Angajare persoane peste 55 ani xintya73 xintya73 As dori sa stiu ce facilitati sunt pt firmele care angajeaza persoane peste 55 ani?Multumesc. (vezi toată discuția)