As dori si eu sa stiu ca somer care sunt pasi pe care ii urmeaza angajatorul. Mentionez ca eu am somajul in Buzau si ma angajez in Constanta. Stiu ca primesc cele 7 salarii compensatorii, pe care as dori sa fac tot posibilul sa le obtin.
Momentan angajatorul spune ca este prea dificil sa ma angajeze....ar trebui sa aiba un contract cu agentia de somaj, ca trebuie sa se deplaseze pana la buzau...ca nu are voie sa ma dea afara 3 ani ca plateste mari penalitati
Vream sa stiu clar de la un expert care sunt pasii care trebuie urmati pentru angajator dar si din punctul meu(al somerului)
As dori sa stiu care sunt actele ce trebuie completetate pentru obtinerea celor 7 salarii compensatorii si de asemenea as dori sa aflu daca trebuie completate cu adresa vechiului domiciliu sau cel nou?
Din cate stiu am de completat:
- o adresa catre AJOFM din care sa reiasa ca sunt angajat cu contract de munca pe perioada nedeterminata, localitatea si distanta fata de domiciliu stabil.
- o adresa catre AJOFM din care sa reiasa ca nu am avut raporturi de munca in ultimii 2 ani
- adeverinta ca am fost in activitate
- ANGAJAMENT (anexa 13). Acesta trebuie completat de mine la sediu AJOFM? :-/
- adresa catre AJOFM completat de mine ca sunt angajat in baza contractului numarul....
Va rog a imi spune daca pot gasi astfel de informatii pe site-ul avocatnet.ro