avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1290 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... in viata mea nu m-am gindit ca copii mei n-o sa aiba ...
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

in viata mea nu m-am gindit ca copii mei n-o sa aiba ce minca!!!!!!!

Buna ziua ! Dupa nenumarate amenintar, sotul meu a inceput sa ne lase si fara mincare si fara bani . Cu ochii in lacrimi va spun ca copii mei nu au primit nici macar o bombonica de mos Nicolae in scimb si-a cumparat el vin... In public daca l-at vedea ,e cel mai bun tatic din lume ACASA ESE ANIMALUL DIN EL.Fetita mai mica are un ani si 10 luni si stiti ce maninca? peste afumat slanina si fasole. Daca cumpar salam imi spune cai cu chimicale de carne nu are bani. Sfatuiti-ma va rog ce sa fac?
Depuneti actiune de divort si plecati cu copii din domiciliu.
Incercati aici:
Braila - Fundatia Lumina, tel. 0239/613.927
va multumesc din suflet!
M-am gind la asta dar nu gases actele de casatorie si certificatul de nastere al fetitei.L-ea ascuns.
Nu este nici o problema.
Solicitati Serviciului de Stare Civila eliberarea unui duplicat al certificatului de casatorie si al certificatului de nastere al minorei si astfel puteti introduce actiunea de divort.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Numele de familie al fostului sot spincium spincium Dragi consultanti! Urmatoarea situatie: In urma divortului de fostul meu sot am pastrat numele de familie al acestuia, pentru a avea acelasi nume de ... (vezi toată discuția)
Acte necesare divort Victorrio Victorrio Supun atentiei mariilor dumneavoastra urmatoarea speta: O cetateanca de origine romana, casatorita in Romania cu un cetatean de origine romana, locuiesc in ... (vezi toată discuția)
Sot violent! fulguta73 fulguta73 Buna seara! Sunt casatorita de cinci ani. Avem si un copil. De cum s-a nascut fetita sotul a devenit fff violent. Nui place cum gatesc , nui place cum spal ... (vezi toată discuția)