avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 693 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... obligatii donatar
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

obligatii donatar

Buna ziua,

In baza unui contract de donatie autentificat (fara sarcini) am dobandit o garsoniera.
Ce obligatii am? trebuie sa inregistrez actul la o autoritate? Trebuie sa achit taxe/impozite in termen de 30 zile de la autentificare?

Precizez ca operatiunea juridica a avut loc pe data de 18.11.2010.

Multumesc mult!
Toate cele bune
Cel mai recent răspuns: monalisa1500 , utilizator 15:38, 7 Decembrie 2010
aveti 30 de zile sa inregistrati actul la Primarie. de asemenea trebuie sa schimbati contractele la utilitati publice (apa, curent, gaz, etc) pe numele dvs.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Doresc sa cumpar apartament murphy_04_09 murphy_04_09 Vreau sa cumpar un apartament. Vanzatorul nu mi-a zis ca este sediu de firma. Am fost la un notar public si acesta a obtinut extras de carte funciara pentru ... (vezi toată discuția)
Declaratie de impunere pt primarie alexcs_1 alexcs_1 Buna seara, am incheiat un act de v/c pt. un apartament si notarul mi-a spus ca trebuie sa merg la Serviciul de Impozite si Taxe sa cer o \"declaratie de ... (vezi toată discuția)
Ce acte trebuie sa primesc in urma cumpararii unui imobil, parte dintr-un sir de case HannybalKing HannybalKing Va salut! Am achizitionat de curand un imobil dotat cu centrala termica pe gaze, put pentru apa. Imobilul este racordat la electricitate si ... (vezi toată discuția)