avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 470 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Contencios administrativ sau ... Amenda RATB
Discuție deschisă în Contencios administrativ sau probleme juridice cu autorităţile, contravenţii

Amenda RATB

Buna ziua. Am o problema legata de o amenda ratb. Am solicitat eliberarea unui certificat fiscal pentru vanzarea apartamentului ( la sect 5). Am avut surpriza sa fim nevoiti (eu si sotul meu) sa platim o amenda ratb din ianuarie ,pe numele lui . Problema este ca el este pensionar si beneficiaza de gratuitate, nu a primit amenda si are domiciluil (din buletin) in sect 4. Nu au vrut sa-mi arate vreun proces verbal pt. ca nu aveau asa ceva. Ce mai pot face sa-mirecuperez banii?
Cel mai recent răspuns: lazu , utilizator 20:59, 8 Decembrie 2010
Putin probabil sa va recuperati banii dupa ce ati platit.
Este posibil sa se fi strecurat o greseala , ptr ca atata timp cat domnul este pensionar si beneficiaza de gratuitate nu avea de ce sa existe o amenda RATB pe numele dumnealui. Adresativa celor de la RATB , explicand situatia (sotul pensionar cu gratuitate) Mergeti la sediul unde sotului i se bifeaza acea legitimatie precum domnul beneficiaza de gratuitate pe mijloacele de transport sa va dea o hartie in care sa se specifice de cand dumnelui beneficiaza de acest drept.Cu aceast document va adresati celor de la Fisc.
In situatia de fata,fiscul nu poate anula PV de contraventie
Trebuiesc facute demersuri direct la emitentul PV
Procesul verbal nu a fost contestat in termenul legal,astfel ca situatia este mai dificila.
Ati primit procesul verbal de contraventie la domiciliu sau sotul dvs l-a semnat cand i-a fost aplicata amenda ?
Tocmai asta e problema, ca sotul meu nu a primit niciodata amenda si nici vreun proces verbal. La taxe si impozite au zis ca ei nu au faptic acest proces verbal. De platit nu am avut de ales pt. ca a doua zi am vandut apartamentul si imi trebuia fiscalul.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Amenda ratb LEONY2003 LEONY2003 Buna ziua, luna trecuta am luat 2 amenzi RATB , pentru ca desi le-am explicat si le-am aratat controlorilor ca am un certificat din care rezulta ca am ... (vezi toată discuția)
Autoritate ierarhic superioara ratb TaraTara TaraTara Buna seara, Un pensionar care locuieste in provincie a primit o amenda RATB pentru ca a circulat cu troleul si, se pare, nu a validat corespunzator ... (vezi toată discuția)
Amenda ratb alina88 alina88 Buna seara, Azi am luat o amenda de la controlorii RATB. Aveam un bilet la mine in geanta, aveam multe bagaje si nu l-am mai compostat, abonamentul imi ... (vezi toată discuția)