avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 525 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... indemnizatie pentru mame
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

indemnizatie pentru mame

daca am nascut in anul 2010 si vreau sa ma intorc la serviciu cand bebele face 1 an, mai primesc acea indemnizatie de 500 lei?
Cel mai recent răspuns: sce76 , utilizator 13:06, 9 Decembrie 2010
Daca decideti sa va intoarceti la munca dupa 01.01.2011,, atunci veti beneficia de prima de reintoarcere la munca de 500 de lei .
NU veti beneficia, deoarece va supuneti legii in forma vche, deci veti primi stimulent de 100 ron lunar.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Statul imi acorda cei 500 lei ca ma intorc mai devreme la munca? Loretta30 Loretta30 Buna ziua! Ma puteti ajuta? Anul trecut am nascut si beneficiez de indemnizatia de crestere a copilului pentru 2 ani. Acum vreau sa ma intorc la munca. Pot ... (vezi toată discuția)
Stimulentul de insertie szilvi szilvi Am nascut la 20 IUNIE 2009 si asi dori sa ma intorc la serviciu din martie 2011. Intebarea mea este ca pot beneficia de stimulent de insertie si cat? (vezi toată discuția)
Indemnizatie crestere copil aallyah9 aallyah9 Buna ziua Pe 31 decembrie 2010 am intrat in concediu prenatal. Copilul s-a nascut pe 10 martie 2011. In cazul in care ma reintorc la locul de munca la un an ... (vezi toată discuția)