avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 861 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Statul imi acorda cei 500 lei ca ma intorc mai devreme ...
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Statul imi acorda cei 500 lei ca ma intorc mai devreme la munca?

Buna ziua!
Ma puteti ajuta?
Anul trecut am nascut si beneficiez de indemnizatia de crestere a copilului pentru 2 ani. Acum vreau sa ma intorc la munca. Pot beneficia de cei 500 lei pentru ca ma intorc mai devreme la munca?
Multumesc mult!
Numai bine!
Cel mai recent răspuns: Loretta30 , utilizator 23:24, 29 Aprilie 2011
Stimulentul de 500 ron se acorda doar mamicilor care au nascut dupa 01.01.2011. Daca ati nascut anul trecut si va intoarceti mai devreme la munca, veti primi 100 ron.
Multumesc mult!
Numai bine!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Concediu maternal cassady cassady Am si eu o dilema si sper ca ma puteti ajuta. Sunt in concediu maternal si vreau sa-mi schimb locul de munca. Daca ma intorc la servici si apoi imi dau demisia ... (vezi toată discuția)
Stimulentul de insertie szilvi szilvi Am nascut la 20 IUNIE 2009 si asi dori sa ma intorc la serviciu din martie 2011. Intebarea mea este ca pot beneficia de stimulent de insertie si cat? (vezi toată discuția)
Indemnizatie pentru mame nicoletamatei nicoletamatei daca am nascut in anul 2010 si vreau sa ma intorc la serviciu cand bebele face 1 an, mai primesc acea indemnizatie de 500 lei? (vezi toată discuția)