avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 974 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Funcţionarii publici şi ... Promovare in grad profesional
Discuție deschisă în Funcţionarii publici şi problemele lor juridice

Promovare in grad profesional

Institutia la care lucrez organizeaza in luna decembrie concurs de promovare in gradul profesional superior al functiei publice de consilier.

Indeplinesc conditiile de participare la concurs, cu o singura exceptie: am obtinut calificativul fb la evaluarea performantelor profesionale individuale in ultimii 2 ani de activitate (2007 si 2009), si nu in ultimii 2 ani calendaristici, asa cum prevede legea (in anul 2008 am avut raportul de serviciu suspendat pentru crestere si
ingrijire copil).

An solicitat un punct de vedere colegelor de la compartimentul resurse umane, iar raspunsul a fost ca dosarul va fi respins.

Va solicit un pu

Cel mai recent răspuns: Tanjiani , utilizator 21:34, 7 Decembrie 2010
Multumiti "generosilor de la putere" care au modificat statutul...

LEGE nr. 188/1999 privind Statutul funcţionarilor publici

ART. 65
(2) Pentru a participa la concursul sau examenul de promovare în gradul profesional imediat superior celui deţinut, funcţionarul public trebuie să îndeplinească cumulativ următoarele condiţii:
a) să aibă cel puţin 3 ani vechime în gradul profesional al funcţiei publice din care promovează;
b) să aibă cel puţin 2 ani vechime în treapta de salarizare din care avansează;
c) să fi obţinut cel puţin calificativul "bine" la evaluarea anuală a performanţelor individuale în ultimii 2 ani calendaristici;
d) să nu aibă în cazierul administrativ o sancţiune disciplinară neradiată în condiţiile prezentei legi.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Promovare in grad superior functionar public bibi1971 bibi1971 Sunt functionar public din anul 2000 avand studii superioare din 1995 . Din 1995 am lucrat referent de specialitate cu studii superioare in aceeasi institutie ... (vezi toată discuția)
Avansare in treapta a functionarilor publici in 2010 functionar 1 functionar 1 solicit raspuns la intrebarea :daca pentru avansarea in treapta 2 si 1 de salarizare in 2010 ,in mod exceptional vechimea poate fi redusa la 1 an de catre ... (vezi toată discuția)
Promovare irimeviorica irimeviorica Sunt functionar public, functie de executie,am absolvit studii superioare in anul 2006 cand am fost incadrat consilier principal I , in luna octombrie anul ... (vezi toată discuția)