avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 693 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Contencios administrativ sau ... transfer intre ISU si DRPCIV - contrar art. 41 din ...
Discuție deschisă în Contencios administrativ sau probleme juridice cu autorităţile, contravenţii

transfer intre ISU si DRPCIV - contrar art. 41 din Constitutie?

buna ziua...lucrez la un I.S.U. ...azi a sosit o adresa la I.S.U. la care lucrez de la I.G.S.U. prin care se cerea sa se raporteze cadrele care doresc mutarea catre Directia Regim Permise de Conducere si Inmatriculare a Vehiculelor....m-am trecut pe lista...am facut raport catre comandant ca doresc mutarea si acesta nu mi s-a aprobat..e legal acest lucru?...nu este contrar art.41 din Constitutie potrivit caruia alegerea profesiei ,a meseriei ,a ocupatiei si a locului de munca este libera? ce trebuie sa fac mai departe ca sa ma transfer daca comandantul nu mi-a aprobat raportul?
Cel mai recent răspuns: Radu Gabrian , Mediator 02:00, 9 Decembrie 2010
Sunteti cadru militar ?
Daca raspunsul este pozitiv dvs,ar urma sa fiti transferat de pe o functie militara(subofiter,ofiter) pe una civila (functionar public cu statut special)

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Raport de transfer din cadrul jandarmeriei in cadrul politiei ( ambele structuri m.a.i) kamaru kamaru Buna seara , In anul 2009 in luna Noiembrie am depus in raport de transfer (mutare) din cadrul unei unitati apartinand Jandarmeriei Romane in cadrul unei ... (vezi toată discuția)
Cum as putea sa combat termenul de domiciliu? andreigirod andreigirod Am o speta ce doresc a fi lamurit deoarece nu mi se pare in regula ce mi s-a intamplat. Care este diferenta dintre domicilu si domiciliu flotant? Si cum as ... (vezi toată discuția)
Trecerea in corpul ofiterilor Sasha82 Sasha82 Bună ziua.Sunt cadru militar(subofiter) cu studii postuniversitare si as dori sa stiu daca se poate apela la instanta de contencios administrativ in vederea ... (vezi toată discuția)