avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1967 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Traduceri depre cum sa fii traducator?
Discuție deschisă în Traduceri

depre cum sa fii traducator?

de unde trebuie sa incepi ca sa te autorizezi ca si traducator?ce taxa e nevoie sa achiti si unde se sustin examenele?As avea nevoie dadk ma puteti ajuta cu niste subiecte.Adresa mea: alexandra.dinica@yahoo.ro Va multumesc f f mult.

Ultima modificare: Marți, 7 Decembrie 2010
alexandradinica, utilizator
Cel mai recent răspuns: ContSters24933 , utilizator 21:41, 7 Decembrie 2010
Buna Alexandra,

in cazul in care doresti sa obtii autorizatia de traducator emisa de Ministerul Justitiei, trebuie sa furnizezi documentele justificative, asa cum este prevazut pe portalul MJ: [ link extern ]

Daca nu te incadrezi in niciunul din cazurile prevazute la art. 2, lit a, b, c, va trebui sa sustii examenele pentru obtinerea certificatului de traducator la CPPC: [ link extern ] /

Am dezbatut acest subiect de multe ori in aceasta sectiune a forumului. Cred ca ai sa gasesti si aici suficiente raspunsuri la intrebarile tale, pe langa detaliile oficiale de pe paginile de internet mentionate mai sus.

O seara buna.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Atestat traducator matilda2010 matilda2010 obtinere atestat traducator Am terminat Facultatea de Cibernetica Economica la ASE Bucuresti , unde am facut 2 ani limba engleza si Facultatea de Limba si ... (vezi toată discuția)
Pt. traducator sanduandr sanduandr dak sunt inca studenta la finante si dak vreau sa devin traducator,voi putea sa ma autorizez inca din studentie? (vezi toată discuția)
Traduceri Dangato Dangato Buna ziua, daca cunosc limba rusa si slavona veche la perfectie(scris/citit) fara sa am studii superioare, cum pot obtine o recunoastere oficiala?Sunt lipovean ... (vezi toată discuția)