avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 342 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice PFA, II, AF - Persoana fizica ... nelamuriri privind unele documente contabile
Discuție deschisă în PFA, II, AF - Persoana fizica autorizată, Întreprindere individuală, Asociaţie familială

nelamuriri privind unele documente contabile

1 ce trebuie sa scriu pe coperta registrului de incasari si plati.
2 chitantierul si facturierul trebuie inseriat si numerotat de vreo unitate fisca?
sunt pfa de 2 ani
Cel mai recent răspuns: George David , Contabil 10:42, 8 Decembrie 2010
1. REGISTRUL - JURNAL DE INCASARI SI PLATI;
2. Alocarea si gestionarea numerelor formularelor financiar – contabile se face de fiecare entitate conform prevederilor Ordinului MEF nr. 3512 / 2008 si Ordinului MFP nr. 2226/2006.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Facturier si chitantier CristinaPopescu CristinaPopescu Sunt o firma neplatitoare de TVA si am un facturier nepersonalizat. Vreau sa stiu ce serie si ce numar ar trebui sa completez, si din cate cifre. Acelasi lucru ... (vezi toată discuția)
Cum emit prima facturã pfa? dorinsp dorinsp Mi-am făcut recent un PFA și am de emis prima factură. Ce și cum trebuie să fac? (vezi toată discuția)
Activitate pfa cornelia radoi cornelia radoi buna ziua!sunt pfa de putin timp si azi am incasat primii bani,in urma activitatii desfasurate,si m-am lovit de o problema!am chitantier si facturier fiscal ... (vezi toată discuția)