avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 565 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... sunt in somaj si urmeaza sa nasc
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

sunt in somaj si urmeaza sa nasc

si pana in septembrie am avut salariu de 720lei pe cartea de munca.mai am o luna si nasc iar acum sunt in prenatal,vreau sa stiu daca beneficiez in continuare de indemnizatia de crestere a copilului?
Cel mai recent răspuns: Valeriu TUDOR , Consultant resurse umane 20:36, 8 Decembrie 2010
Beneficiati de indemnizatie deoarece somajul se considera perioada asimilata cu cea de obtinere de venituri
Incepand cu cea de a 43-zi de la nasterea copilului faceti cerere catre Agentia de Somaj pentru a intra in CCC pana la 2 ani.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Angajat pe perioada determinata si indemnizatie crestere copil elenamai elenamai Sunt angajata pe perioada determinata(vechime 3ani fara intrerupere) si contractul de munca imi expira cu 2 luni inainte sa nasc....as vrea sa stiu 1-imi pot ... (vezi toată discuția)
Concediu crestere copil dan0007 dan0007 Buna ziua, Am o serie de intrebari referitoare la modul in care se poate imparti concediul de crestere a copilului intre parinti. -In cazul in care ... (vezi toată discuția)
Concediu maternitate florinxx2001 florinxx2001 Buna, Sotia mea este studenta in an terminal, are licenta in iulie. Care ar posibilitatile ca sa beneficieze de concediu de maternitate? Precizez ca nu e ... (vezi toată discuția)