avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 536 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Contributie la CASS
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Contributie la CASS

In cazul in care am semnat o conventie civila cu un ONG pentru 300 de lei/luna brut (din care se opresc toate darile, mai putin CASS -5,5% ), cum trebuie sa procedez in ceea ce priveste CASS-ul?

Multumesc anticipat pentru raspuns!

Cu stima...
Cel mai recent răspuns: monik_dascalu , utilizator 20:05, 8 Decembrie 2010
Incheiati un contract de asigurat cu Casa de Asigurari de Sanatate , pt care urmeaya sa achitati dvs. contributiile trimestriale .
Revin cu o precizare si anume, sunt angajata de 10 ani, am contract de munca pe perioada nedeterminata...prin urmare, platesc deja lunar aceasta contributie de 5,5% la CAS (aceasta este virata de angajator)..

Cu stima..

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Pfa - obligatii de plata catre stat melinda1 melinda1 PFA - expert contabil a incheiat un contract de prestari servicii cu o societate. Care sunt obligatiile de plata catre stat? PFA are si calitate de pensionar. (vezi toată discuția)
Conventie civila mikifulgutz mikifulgutz Este prima oara cand as dori sa fac o lucrare de instalatie cu conventie civila. Am un instalator foarte bun, il cunosc de mult si l-am recomandat multora, ... (vezi toată discuția)
Cass si pentru asigurari? ContSters23466 ContSters23466 cartea de munca este la intreprindere de stat unde am norma intreaga si unde mi se retine cas, somaj, fondul de pensii, impozit. In timpul liber am lucrat part ... (vezi toată discuția)