avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 630 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... numere false
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

numere false

am fost depistat cu nr false in 7 decembrie 2009 si de aunci nu ma chemat nimeni sa ma intrebe de fapta comisa ,am ramas totodata fara permis ,acu vreo 6 ani am mai avut o condamnare la 2 ani cu suspendare pt furt calificat.
va rog sa-mi spune-ti ce mi se poate intampla
ms anticipat
Cel mai recent răspuns: Radu Gabrian , Mediator 19:18, 8 Decembrie 2010
Conducerea unui autovehicul cu nr. de inmatriculare false contituie infractiune.
Avand in vedere si faptul ca sunteti recidivist, cred ca este cazul sa consultati un avocat care sa va acorde asistenta in aceasta problema.
Avand in vedere data evenimentului,se impune sa va informati despre stadiul cercetarii,eventual solutia dispusa
ynocentta a scris:

Avand in vedere data evenimentului,se impune sa va informati despre stadiul cercetarii,eventual solutia dispusa
am fost azi dimineatza la parchet si mi-au spus ca dosarul abia acu de o saptamina a ajuns la ei fiind de un an la politie, e posibil sa fac puscarie ,bani sa-mi angajez avocat nu am , ce ziceti?
Pentru a vi se raspunde precis,mentionati la ce data ati fost condamnat cu suspendare .

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Am o întrebare despre gratiere Cristi42 Cristi42 Sunt condamnat la 2 ani si o luna pentru furt calificat tainuire si am facut apel daca se va da o gratiere beneficiez si eu? Am avut o suspendare pentru ... (vezi toată discuția)
Ce patesc pentru furt? Kosmin.K Kosmin.K Am fost complice la un furt de la locul de munca,unde s-a chemat politia. Acum se inaenteaza dosarul la politie,ce o sa se intample cu me?care sunt ... (vezi toată discuția)
Dosar penal AlexB1993 AlexB1993 Buna ziua , am fost prins conducand un autovehicul , 300 de metrii , prins de catre politie si intocmit dosar penal , alcolemie zero , ce pot patii? Sa ma ... (vezi toată discuția)