avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 401 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... am furat din Cora
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

am furat din Cora

Buna...am 17 ani si am furat din Cora 5 bluetoothuri(casti pt telefon)..si leam platit si au chemat politia.Mi sa facut dosar,am dat o declaratie...si timp de 4-5 luni nu ma contactat nimeni..am crezut ca so uitat cazul.Akma recent ma sunat de la politie ca dosarul va fii trimis in instanta si ca trebuie sa mai dau o declaratie cu un parinte si cu un avocat langa mine.Ce sanctiune pot primi?Multumesc mult
Cel mai recent răspuns: CLAUDIU LASCOSCHI , Avocat 16:11, 14 Martie 2008
IN MOD NORMAL PENTRU FURT SE FACE INCHISOARE. TINAND CONT CA ESTI MINOR SAR PUTEA SA FACI INCHISOARE INTRO SCOALA DE CORECTIE INTRE 1 LUNA SI 3 ANI SAU SA-TI DEA CU SUSPENDARE . IN CAZUL SUSPENDARII VEI EFECTUA UN NR. DE ZILE DE MUNCA IN FOLOSUL COMUNITATII CARE VA FI STABILIT DE INSTANTA DE JUDECATA.
BINE AR FI SA ITI IEI UN AVOCAT . AVOCATUL IN INSTANTA POATE SA PLEDEZE IN FAVOAREA TA PT. INCHISOARE CU SUSPENDARE, TINAND CONT CA PREJUDICIUL CREAT SOCIETATII A FOST ACOPERIT.

SUCCES.
pai.....eu ma gandeam sa imi dea doar o amenda.....suma a fost achita....7 mil cam asa cva o fost....avocat sami angajez eu sa sa mil iau cel din oficiu?si ce pedeapsa as mai putea primi...sincer sunt cam speriat.NU am mai avut probleme cu legea pana akma:(...Multumesc
Ultima modificare: Marți, 11 Martie 2008
eoL.Bobo, utilizator
un aparator ales ar fi ideal, ca daca lasati treaba pe avo. din oficiu, cu siguranta ramaneti...la aprecierea instantei:D
Doamne ce mult "lipici" mai are si Cora asta!
Aveti sanse la o pedeapsa cu suspendarea executarii inchisorii, adica sa nu executati pedeapsa intr-o inchisoare. Insa este recomandabil sa va fie angajat un avocat de catre parinti.
Sigur nu aveti mai multe fapte penale de care nu va aduceti aminte ?
Si atunci ar mai exista sanse la suspendarea pedepsei, evident daca nu sunt prea multe.
Ati suparat probalil pe cineva si aveti grija sa nu suparati si instanta de judecata.Aceasta chiar si in ipoteza ca veti avea angajat avocat ales.
Trebuie sa convingeti instanta ca, in viitor, nu veti mai comite fapte penale si fara un avocat ales s-ar putea sa va fie greu.

avocat Claudiu Lascoschi

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Omor din culpa...!? alina2009 alina2009 Sotul meu avea permisul suspendat pt 30 zile...cu 3 zile inainte de a trece suspendarea a efectuat o manevra de intoarcere intr-o parcare, in urma acestei ... (vezi toată discuția)
Inselaciune pop alexandra pop alexandra buna seara. ma numesc alexandra pop si as dori sa va cer parerea intr-o problema si vas ruga din tot sufletul sa imi raspundeti cat de curand... in 26 mai ac ... (vezi toată discuția)