avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 889 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Sentinta penala
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Sentinta penala

Am vazut ca pe net la portalul de sedinte al Judecatoriei sa dat S.P. 2229/2010 Respinge plângerea formulata de petiţionarul Mergea Daniel , împotriva ordonanţei nr. 1157/P/2009 din data de 13.10.2010 a Parchetului de pe lângă Judecătoria Tg-Jiu în contradictoriu cu intimaţii Toma Marius, . Menţine ordonanţa din 13.10.2010 a Parchetului de pe lângă Judecătoria Tg-Jiu. Obligă petiţionarul la plata a 100 lei cheltuieli judiciare statului. Definitivă. Pronunţată în şedinţa publică din data de 07.12.2010, la Judecătoria Tg-Jiu. Mentionez ca am facut plangere impotriva procurorului de netrimitere in judecata ( adat scoatere de sub urmarire penala si aplicarea unei amenzi administrative fiind vorba de falsuri in proiecte europene ) Pot face recurs la Tribunal chiar daca scrie acolo ca e definitiva ? Pot sa-mi recuperez prejudiciul in proces civil ?
Cel mai recent răspuns: ynocentta , utilizator 10:27, 8 Decembrie 2010
Cu ocazia comunicarii hotararii instantei,vi se va preciza si calea de atac pe care o puteti exercita in termen legal

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Recurs art.278 ind.1 c.p.p 2kappa 2kappa Se poate face recurs daca la judecatorie avem definitiv? plângere împotriva rezoluţiilor sau ordonanţelor procurorului de netrimitere în judecată ... (vezi toată discuția)
Persoana decedata chemata in instanta Gica23 Gica23 Buna seara, Am sa trec direct la subiect. In data de 5 decembrie a fost emisa o citatie pe numele socrului meu, in care acesta este invitat sa se prezinte ... (vezi toată discuția)
Decizie definitiva camera preliminara Anatol2017 Anatol2017 Am ajuns la camera preliminara cu expertul pe care l-am acuzat de marturie mincinoasa. M-am reprezentat singur. Am depus o expertiza intocmita de un expert ... (vezi toată discuția)