avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 561 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Recuperări de creanţe, datorii, ... firma de recuperare
Discuție deschisă în Recuperări de creanţe, datorii, Probleme cu băncile

firma de recuperare

buna ziua.mama a dat acum 2 ani in judecata petrom.s.a. si in hotararea de la tribunal se castigase 1300 lei de partea noastra iar la recurs sa pierdut.banii i'am luat.acum am primit o notificare in care am de dat 2300 ron dintre care 1000 ron onorariu avocat petrom.este normal sa platesc eu aceasta suma de bani pt ca si mama a avut avocatul ei.iar cei de la firma de recuperare mi'au spus sa pletesc esalonat aceasta suma daca nu imi vor face executare silita.eu stiu ca poate sa imi faca executare silita numai daca ma da in judecata ei sau poate sa imi faca fara sa ma dea in judecata?
Cel mai recent răspuns: aianaa , utilizator 11:03, 8 Decembrie 2010
Executarea silita este procedura de executarea a hotararilor instantei de judecata
Procedura executarii silite prezinta ca si etapa procedurala si incuviintarea instantei pentru executarea debitorului
Spuneti ca mama dvs a fost parte in proces, dar ca firma de recuperari va suna pe dvs- de ce? a murit mama dvs?
Este normal sa se plateasca si onorariul partii adverse: cel care pierde procesul plateste cheltuielile de judecata partii care a castigat.
Din ceea ce spuneti firma de recuperari cere restituirea banilor incasati anterior solutionarii recursului plus cheltuielile de judecata- nu e nevoie sa o dea in judecata pe mama dvs. . Eventual se pot contesta actele de executare de catre mama dvs.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Executare silita catalin06 catalin06 buna ziua am un credit de nevoi personale,la care eu sunt titular,iar mama mea este co-debitor,si am restanta la credit 3 luni de zile.de la banca mi-a spus ... (vezi toată discuția)
Executare silita roxanik roxanik Cum se ajunge la o executare silita? Mama a avut un proces prin care a pierdut o suprafata de teren si obligata la plata cheltuielilor de judecata in valoare ... (vezi toată discuția)